Usuń konto
Gdy usuwasz konto, kasujemy wszystko, co Cię identyfikuje, i cofamy Parlumi dostęp do Twojego Apple ID. Tego nie da się cofnąć.
W aplikacji (najszybciej)
Otwórz Parlumi i przejdź do Profil → Ustawienia → Usuń konto i dane. Wszystko zostanie usunięte od razu, na telefonie i na naszych serwerach.
Jeśli korzystasz z aplikacji bez konta, Twoje dane nie są powiązane z żadnym adresem e-mail: usuń je w aplikacji tym samym przyciskiem albo wylogowując się. Jeśli nie masz już aplikacji, Twoje dane zostaną automatycznie usunięte po 12 miesiącach braku aktywności.
Bez aplikacji
Wpisz adres e-mail swojego konta Apple, a wyślemy Ci link do potwierdzenia usunięcia. Jeśli przy rejestracji wybrałeś(-aś) Ukryj mój adres e-mail, użyj adresu przekierowującego Apple: znajdziesz go na iPhonie w Ustawienia → [Twoje imię i nazwisko] → Zaloguj się przez Apple → Parlumi.
Jeśli konto zostało założone przy użyciu e-maila i hasła, wpisz ten sam e-mail.
Co jest usuwane, a co nie
- Usuwamy wszystko, co Cię identyfikuje: powiązanie z Twoim Apple ID, odcisk (hash) Twojego adresu e-mail, Twoje imię, powiązanie z urządzeniem, sesje, pisemne odpowiedzi i komentarze, które nam wysłałeś(-aś).
- Zachowujemy tylko anonimowe dane statystyczne (datę rejestracji, języki i postęp), bez powiązania z Tobą, żeby wiedzieć na przykład, ile osób się zarejestrowało. Jeśli wrócisz do aplikacji, zaczniesz jako nowy użytkownik.
- Nie przechowujemy osobnych kopii. Dane mogą pozostać jedynie przez ograniczony czas w kopiach zapasowych naszego dostawcy hostingu, które są okresowo nadpisywane.