Account verwijderen
Als je je account verwijdert, wissen we alles waarmee je te identificeren bent en trekken we de toegang van Parlumi tot je Apple ID in. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
In de app (de snelste manier)
Open Parlumi en ga naar Profiel → Instellingen → Account en gegevens verwijderen. Alles wordt meteen verwijderd, op je telefoon en op onze servers.
Gebruik je de app zonder account? Dan zijn je gegevens niet aan een e-mailadres gekoppeld: verwijder ze in de app, met diezelfde knop of door uit te loggen. Heb je de app niet meer, dan worden je gegevens na 12 maanden zonder activiteit automatisch verwijderd.
Zonder de app
Vul het e-mailadres van je Apple-account in, dan sturen we je een link om het verwijderen te bevestigen. Heb je bij het aanmelden Verberg mijn e-mailadres gekozen, gebruik dan het doorstuuradres van Apple: dat vind je op je iPhone in Instellingen → [je naam] → Log in met Apple → Parlumi.
Heb je je account aangemaakt met een e-mailadres en een wachtwoord? Vul dan datzelfde e-mailadres in.
Wat er wel en niet wordt verwijderd
- Alles waarmee je te identificeren bent, wordt verwijderd: de koppeling met je Apple ID, de vingerafdruk (hash) van je e-mailadres, je naam, de koppeling met je apparaat, je sessies, je geschreven antwoorden en de opmerkingen die je ons hebt gestuurd.
- We bewaren alleen anonieme statistische gegevens (aanmelddatum, talen en voortgang), zonder koppeling met jou, zodat we bijvoorbeeld weten hoeveel mensen zich hebben aangemeld. Kom je terug naar de app, dan begin je als nieuwe gebruiker.
- We bewaren geen aparte kopieën. Gegevens kunnen alleen nog een beperkte tijd achterblijven in de back-ups van onze hostingprovider, die regelmatig worden overschreven.